Karlos Santana kupio je vikendicu na Havajima vrednu 20,5 miliona dolara

Karlos Santana osvežava svoj portfolio nekretnina.

Godinu dana nakon što je prodao kuću za odmor na ostrvu Kauai na Havajima za 8 miliona dolara, gitarista je odlučio da ne može bez ovog ostrva i kupio imanje u blizini za 20,5 miliona dolara.

Smeštena u Prinsvilu, enklavi na severnoj obali Kauaija, savremena kuća prostire se na oko 820 kvadratnih metara. Luksuzna vila ima predivan vrt i beskonačni bazen sa pogledom na zaliv Hanalej.

Primarna kuća gospodina Santane je u Las Vegasu, ali on voli da pobegne na Havaje kad god je to moguće kako kaže njegov menadžer. „On voli da se odmara tamo. S obzirom na to da je stalno na turneji i da stalno putuje, mislim da mu se dopada vedrina Kauaija."

Kuća je konfigurisana kao četiri odvojene "kapsule" međusobno povezane centralnim spoljnim dnevnim prostorom sa pokretnim krovom, što je dobro u kišnoj klimi Kauaija.  

Glavna „kapsula“ ima dnevni boravak i trpezariju sa prozorima od poda do plafona sa kojih se pruža zadivljujući pogled na ostrvo, kuhinju i teretanu. Druga uključuje prostranu glavnu spavaću sobu, kao i spoljni tuš. U trećem delu se nalaze dve spavaće sobe i u četvrtom garaža.

Možda je najveći vrhunac imanja još jedan dnevni i trpezarijski prostor, salon i kuhinja i prostor za roštilj. Tu su i beskonačni bazen sa morskom vodom i spa sa pogledom na zaliv Hanalej.