Kalifornijska vila Elen Dedženeris na prodaju za 50 miliona dolara

Možda je poznata po svom talentu za vođenje zabavnih emisija, ali Elen Dedženeris takođe ima još jedan, prilično unosan talenat: ljubav prema nekretninama.

Talentovana voditeljka godinama kupuje luksuzne i posebno skupe kuće, koje renovira iz temelja, duplirajući im vrednost. Ubrzo nakon što ih kupi, ona ih prodaje za skoro duplo veću cenu, uveliko povećavajući stanje na svom bankovnom računu.

Ovako nešto se dogodilo sa vilom u Santa Barbari u Kaliforniji, koju je kupila u junu i nekoliko meseci nakon kompletnog renoviranja ona već traži kupca.

Impresivna vila izgrađena je 1919. godine i nalazi se na bujnoj zelenoj površini od 8 hektara. Sastoji se od glavne kuće, ima dve kuće za goste, salu za bilijar, umetnički studio i kuću za osoblje.

Sa zadivljujućim pogledom na Tihi okean i okolne planine, vila ima impresivan vinski podrum, bazen, teniski teren, privatne bašte i vinograd.

Podsećajući na italijansku palatu, vila u Montesitu dočekuje goste kroz veliku kapiju. Sve sobe kuće vode u unutrašnje dvorište, dajući prostorima obilje prirodne svetlosti, dok se iz dobro osmišljene kuhinje pruža nesmetan pogled na stari hrast.

Svečani obroci se održavaju u osmougaonoj trpezariji, a tu je i medijska sala sa najsavremenijom opremom koja vodi na terasu koja je prava oaza. Arhitektura bazena i spa centra inspirisana je Mediteranom, nudeći jedinstven osećaj opuštanja.

Kuća je već na tržištu po ceni od 46,5 miliona dolara – duplo više od kupovne cene. Na kraju krajeva, bivša voditeljka jedne od najuspešnijih američkih emisija je prethodno kupila i prodala nekoliko vila u toj oblasti, udvostručivši njihovu prodajnu vrednost.

Ono što Elen čini tako jedinstvenom je to što se fokusira na obnavljanje istorijskih i posebnih vila umesto da ih samo sruši i izgradi nove. Ona ima oko za pronalaženje jedinstvenih imanja i ova vila nije izuzetak!

Više fotografija pogledajte u galeriji.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience