Kada nije na setu, The Rock odmara u vili iz 19. veka

Veličanstveno imanje Dvejna Džonsona vredna 9.000.000 evra u Džordžiji, prostire se na 46 hektara i ima zasebnu kuću za čuvara, arenu za jahanje, štalu za 12 konja i ogromno jezero.

Dvejn Rok Džonson je jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, a njegovo bogatstvo dostiže 800 miliona evra. Naravno, mogao je da živi bilo gde, međutim, ostavio je na stranu bogata naselja Beverli Hilsa i sagradio je svoju kuću u zelenoj zoni u Džordžiji.

Tamo je poznati glumac kupio istorijsko imanje vredno 9.000.000 evra, gde živi sa suprugom Loren Hašijan i ćerkama. Imanje američkog glumca prostire se na 46 hektara i ima zasebnu kuću za čuvara, arenu za jahanje, štalu za 12 konja i ogromno jezero.

Izgrađena 1857. godine, ogromna vila ima velike dnevne sobe sa kaminom i savršeno je mesto za život velike porodice. Impresivne krošnje visokog drveća skrivaju glavnu rezidenciju i pružaju dovoljno privatnosti.

Vila ima osam spavaćih soba i osam velikih kupatila,  dok njen enterijer karakterišu dekorativni kristalni lusteri koji dočekuju posetioce koji ulaze u dom kroz masivna drvena vrata. Ručno izrađeno kameno stepenište ostavlja snažan utisak, dok veliki francuski prozori donose obilje prirodnog svetla. Pored toga, ogromna polica za knjige obložena drvetom i vitraž na zidu pružaju šarmantnu i prijatnu atmosferu za čitanje.

Tu je i povišena hidromasažna kada na ivici glavnog bazena u kojoj se Rok može opustiti, dok ono što ne može izostati je potpuno opremljena teretana.

Na samo 45 minuta od aerodroma u Atlanti, ovaj dom je savršeno mesto za goste i fanove zvezde. Na kraju krajeva, mnoge samostalne zgrade prostiru se na zelenom zemljištu i mogu ponuditi besprekoran doživljaj smeštaja.

Pored štale je garaža za pet automobila sa dosta mesta za Džonsonovu kolekciju. Ono što, naravno, ne znamo je koliko dugo će on posedovati ovu kuću, pošto američki glumac voli da kupuje i prodaje kuće, kako u SAD tako i u inostranstvu. Ako se nađe pravi kupac, neće previše razmišljati o tome, da se rukuje sa njim i da se preseli negde drugde.

Luxury Experience