Iznajmite vilu Karla Lagerfelda

Poznata pod imenom La Vigie, vila u Kap Martinu oduševljava idiličnim pogledom na mediteransko priobalje…

Da li ste ikada želeli da zavirite u luksuzni život Karla Lagerfelda? Sada vam se pruža prava prilika da to i učinite. Dve godine nakon što je ikona sveta mode preminuo, njegov veličanstveni dom na francuskoj rivijeri dostupan je za iznajmljivanje. Na maloj udaljenosti od Monaka i slavne Larvotto plaže, vila sa šest spavaćih soba i pet kupatila, pruža uživanje u panoramskom pogledu na zaliv i Sredozemno more.

Vila je nastala kao delo engleskog lorda, ser Vilijama Ingrama na samom početku dvadesetog veka, a potom je dospela u vlasništvu Societe des Bains de Mer, od kojih je Lagerfeld iznajmljivao u kasnijim godinama prethodnog stoleća. Dizajner se temljeno pozabavio restauracijom vile, dok je istovremeno zadržao njen esencijalni neoklasični šarm i koristio je za izlaganje svoje impresivne umetničke kolekcije, ali i za fotografisanje.

Trospratni dom sadrži sobu sa bilijarom, đakuzi, bazen i dvadesetčetvoročasovnu uslugu batlera, dok nudi dovoljno prostora za do dvanaest osoba.

Pa, koliko će vas koštati da živite životom slavnog dizajnera? Otprilike između 13.000 do 20.000 dolara po noćenju, u zavisnosti od sezone. Pravo je vreme da već sada isplanirate svoju sledeću avanturu.