Iznajmite Rijaninu vilu sa neverovatnim pogledom

Povrh svih poslovnih poduhvata u kojima dominira, Rijana je odlučila da postane i mogul sveta nekretnina, sa pet višemilionskih poseda, samo u Los Anđelesu…

Ukoliko imate 80.000 dolara koji vas pošteno žuljaju u džepu, možete imati tu čast da Rijanu nazovete svojim stanodavcem, tokom perioda od mesec dana. Sa pet spavaćih soba i sedam kupatila koji zauzimaju prostor od 760 kvadrata, Coldwater Canyon vila je idealno mesto za bilo kog oligarha koji želi da se oporavi od kovid-bluza, sa stilom. Rijana je kupila ovu vilu krajem prošle godine po ceni od 13.8 miliona dolara i dodala je svom već impresivnom portfoliju. Takođe, ona je vlasnik i vile koja se nalazi odmah pored, koju je kupila u martu po ceni od 10 miliona dolara, zajedno sa imanjem u Holivud Hilsu koje ju je koštalo 6.8 miliona dolara, stanom u Wilshire Corridor i njenom glavnom rezidencijom, penthausom u The Century neboderu, koji je vredan 5.5 miliona dolara.

Posed koji je skoro odlučila da izdaje nalazi se u predivnom sokaku u planinama iznad Beverli Hilsa, dok je Pol Makartni samo jedan od slavnih komšija sa kojima se možete susresti. Originalno konstruisano tokom tridesetih godina prošlog veka, imanje je duže vreme bilo u vlasništvu novelistkinje Meri Šeldon, ćerke Sidnija Šeldona, a ona ju je prodala preduzetniku i investitoru Danijelu Staru. Star je potom srušio i ponovo izgradio svaki deo ovog doma, pre nego što je Rijana stupila na scenu.

Bezbedno skrivena od uličnih pogleda visokim živim ogradama, ova vila ima prilaz za kola koji vodi do odvojene garaže za dva automobila. Zaobljeni set stepeništa vodi vas do same kuće, koja ima savremenu fasadu bele boje, naspram crnog metalno krova i oboda. Kada uđete unutra, moderni, ali istovremeno tradicionalni enterijeri kreirani su kao omaž modernom farmhouse stilu, koristeći otvoreni plan prostora, akcentovan podovima od bele, francuske hrastovine.

Staklena ulazna vrata otvaraju se prema foajeu koji gleda ka centralnom dvorištu sa al fresco terasom, bazenom i spa odeljkom, ložom i prostorom za logorsku vatru. Na glavnom nivou nalazi se dnenvi boravak sa kaminom i prozorima od poda do plafona koji se otvaraju prema eksterijeru, uz bar i intimnu porodičnu sobu.

Tu je takođe i gurmanska, mermerna kuhinja sa dualnim ostrvima, vrhunskim aparatima i banketom za doručak, koji je naglašen crnim kožnim sedištima.

Ukoliko krenete prema višim nivoima, susrešćete se sa glavnom spavaćom sobom iz koje se pruža pogled na Coldwater Canyon, a koja takođe ima ugradni garderober sa crnim elementima, spa kupatilo okarakterisano mermerom i privatnu terasu. Pored toga, delo vile su privatna teretana i privatni bioskop, zajedno sa odvojenom kućom za goste.