Iznajmite ranč Kevina Kostnera u Koloradu za 36.000 dolara po noći

Više slika

Više slika

Glumčevo imanje u Aspenu prostire se na 64 hektara i uključuje tri kuće, teren za bejzbol i privatna jezera.

Dok lik Kevina Kostnera u Jeloustonu odbija da proda svoj stočni ranč u Montani, glumac nema problema da svoju farmu u Koloradu od 64 hektara otvori za javnost. U stvari, zdanje u stilu Datonaa trenutno se iznajmljuje za ogromnih 36.000 dolara po noći.

Pod nazivom Dunbar Ranch, Kostnerov kompleks u Aspenu je prikladno nazvan po poručniku koga je igrao u Oskarom nagrađenom filmu Ples sa vukovima. Prvobitno je kupio parcelu još 2000. godine, pre nego što ju je pretvorio u utočište u divljini kakvo je danas, objavio je Njujork post. Pastoralno imanje se nalazi u podnožju prolaza Independence, skriveno među planinskim vencem Elk i osamljeno u bujnoj borovoj šumi. Što se tiče smeštaja, imanje ima 12 spavaćih soba u tri veličanstvene rezidencije sa dovoljno mesta za spavanje preko dvadesetak ljudi. Samostalne strukture uključuju glavnu kuću, seosku kuću i rečnu kuću. Tu su i čuvari 24/7, privatna jezera i bejzbol teren na licu mesta.

Međutim, krunski dragulj je glavno zdanje koje se prostire na impresivnih 580 kvadratnih metara i ukrašeno je rustičnim dekorom koji podseća na luksuznu ložu. Zamislite puno izloženog drveta, toplih hrastovih plafona i kamenih akcenta. U dnevnoj sobi ćete naći upečatljiv dvostrani kamin koji će vam dobro doći tokom zimskih meseci. Još neverovatniji je, međutim, primarni apartman, koji ima tajna vrata koja vode do skrivene hidromasažne kade sa sopstvenim vodopadom i zapanjujućim pogledom na Stenovite planine. Jer zašto ne?

Kada ne idete na kultne padine ovog područja, možete mnogo toga raditi na ranču Dunbar. U zavisnosti od sezone, gosti mogu da se spuste niz brdo za sankanje, popodne provedu pecajući na ledu ili istražuju imanje na skijama za trčanje. U leto, kajak, veslanje, planinarenje i biciklizam su takođe dostupne opcije. Dodatne aktivnosti, uključujući jahanje, takođe se mogu organizovati, omogućavajući posetiocima da kanališu svog unutrašnjeg kauboja.

Luxury Experience