Impresivna vila u kojoj je Adel snimila spot za numeru “Easy on Me” je na prodaju

Adel ima talenat da bira najupečatljivije ambijente za svoje muzičke spotove, a onaj koji je odabrala za svoju hit pesmu „Easy On Me“ nije izuzetak.

Na 90 minuta vožnje od Montreala, sada je na prodaju vinograd od 173 hektara Domaine Dumont Chapelle Ste-Agnes po ceni od 4,37 miliona dolara.

Vinogradsko imanje sadrži šest zgrada, uključujući glavnu kuću sagrađenu 1846. koja je renovirana 2021. godine i podseća na zamak sa novom salom za prijeme, kapelom, pansionom i još nekoliko zgrada. Ukupno ima deset spavaćih soba i 14 kupatila. Crvena plesna dvorana dvorca čini centralnu tačku i poslužila je kao set za muzički spot Adel „Easy On Me“, koji je objavljen 2021. godine, a čak uključuje i Adelin portret na jednom od zidova.

Na imanju se nalazi vinograd sa preko 7.000 čokota i proizvodnim pogonom za pravljenje vina Porto. Imanje takođe proizvodi javorov sirup od svojih 11.000 stabala.

Arhitektura zamka je jedinstvena sa raskošnim enterijerom. Vinske sobe su izrađene u francuskom stilu sa prelepim zasvođenim plafonima i podovima od terakote. Raznovrsnost zgrada i unutrašnjih prostora daju mnoge komercijalne mogućnosti sledećem vlasniku.

Adel je jedna od najuspešnijih umetnica 21. veka. Njen novi singl je već pregledan više od 200 miliona puta na YouTube, čineći crvenu dvoranu Domaine Dumont Chapelle Ste-Agnes veoma prepoznatljivom za milione njenih obožavalaca.