Holivudska mega-vila Roka Hadsona stigla je na tržište za 55,5 miliona dolara

Imanje od 2400 kvadratnih metara bilo je i dom suosnivača Microsofta, Pola Alena.

Smešteno na vrhu brda sa prelepim pogledom na centar Los Anđelesa i Tihi okean, ovo imanje iz 1920-ih bilo je dugogodišnji dom holivudske legende Roka Hadsona, koji je tu živeo od 1962. do svoje smrti.

Nakon njegove smrti, režiser Džon Landis napravio je pravu hacijendu od terakote, površine 960 kvadratnih metara, koja ima pet spavaćih soba, bioskop, sobu za masažu i teretanu. 1997. prodao je suosnivaču Microsofta, Polu Alenu za 10 miliona dolara. Alen je prilagodio stan i povećao imanje na sadašnjih 3,2 hektara - impresivne veličine u ekskluzivnoj enklavi Beverli Hils.

Pokojni Pol koji je sa Gejtsom 1975. godine osnovao Microsoft, imanju je dodao studio za snimanje od skoro 1000 kvadratnih metara pod nazivom „Neptune Valley“, koji takođe sadrži gostinjsku kuću sa dve spavaće sobe, prostorije za osoblje, kancelariju i sigurnosnu zgradu.

Pored enterijera, tu je i impresivan eksterijer sa elegantnim bazenom i teniskim terenom i mnogim pogodnostima koje će impresionirati čak i najumornijeg gosta na zabavi.