Hju Džekman se ponovio novim penthausom od 30 miliona dolara

Glumac Hju Džekman je potrošio ogromnih 22 miliona dolara kupovinom novog penthausa u njujorškom kvartu Čelsi.

Prema izveštajima, ovaj predivni penthaus je poslednji put prodat 2012. godine za 19,4 miliona dolara. Prodavac Danijel Fišel, predsednik globalne ekonomske konsultantske kompanije Compass Lexecon sa sedištem u Čikagu i bivši dekan Pravnog fakulteta u Čikagu, stavio je stan na prodaju 2021. godine i prvobitno je tražio 25 miliona dolara.

Penthaus od 500 kvadratnih metara se nalazi na vrhu privlačne zgrade od 57 jedinica koju je dizajnirao francuski arhitekta Žan Nuvel, dobitnik Pritzkerove nagrade. Stan nudi panoramski pogled na Menhetn i reku Hadson, koji se pruža sve do Kipa slobode.

 

Pored predivnih enterijera, stan ima oko 400 kvadratnih metara otvorenog prostora, uključujući veliku krovnu terasu podeljenu na trpezariju i prostor za odmor. Kada je reč o enterijerima, penthaus se može pohvaliti sa 4 spavaće sobe i 4 kupatila, dva kamina, prozorima od poda do plafona, visokim plafonima, elegantnim teraco podovima i jedinstvenom rasporedu koji je savršen za zabave. Ostali sadržaji u zgradi obuhvataju bazen, fitnes centar i salu za projekcije.

Kupovina je usledila pošto su Džekman i njegova supruga Debora Fernes nedavno prodali svoj tripleks od 1100 kvadratnih metara u kuli koju je dizajnirao Ričard Mejer na Menhetnu za 38,9 miliona dolara.

Ovaj 53-godišnjak, poznat po ulogama u filmovima Wolverine i X-Men, trenutno glumi u The Music Man na Brodveju na Menhetnu.

Pogledajte više fotografija penthausa u našoj galeriji.

Luxury Experience