Gvinet Paltrou prodaje luksuzni stan za $10 miliona

Holivudska glumica Gvinet Paltrou se već izvesno vreme muči da proda svoj stan koji se nalazi u njujorškoj četvrti Tribeka. Sada se luksuzni stan ponovo nalazi u ponudi trgovaca nekretninama, a slavna glumica za njega traži 10 miliona dolara.

Svojevremeno su Paltrou i njen suprug, Kris Martin, nakon razvoda za ovaj stan tražili $14.25 miliona, da bi cenu ponovo spustili za dodatnih 2 miliona u novembru krajem prošle godine. Inače, slavni par je ovaj stan svojevremeno kupio za iznos od $5.1 milliona.

Stan je izuzetno luksuzan i savršeno stilski opremljen. Prostire se na skoro 1200 m2, poseduje tri spavaće sobe, 4 kupatila i visoke tavanice, kao i ogromnu terasu sa savršeno udubnim nameštajem za relaksaciju i opuštanje.

Za besprekoran stil ovog stana bio je zadužen dizajnerski duo Roman & Williams. Čitavim enterijerom dominira bela boja koja prostoru daje prozračnost, svežinu i dodatnu prostranost. Obilje svetla dopire kroz francuske prozore koji se prostiru od poda do plafona u dnevnom boravku. Čak je i dečija spavaća soba u kombinaciji bele, sa nežno roze tonovima, pa će budući vlasnici ukoliko imaju decu, dobiti savršeno utočište za svoje mezimce.

Ukoliko ste raspoloženi za kupovinu dobre nekretnine u Njujorku, evo prilike.

N.V.T.

Povezane teme