Gvinet Paltrou prodaje dom u kom je odrasla u Los Anđelesu za 3,2 miliona dolara

Brentvud u Los Anđelesu kombinuje tradicionalnu estetiku Istočne obale sa šarmom Zapadne, uključujući predivno drveće limuna.

Dom u kom je Gvinet Paltrou provela detinjstvo koktel je međunarodnih uticaja, sa mermernim podovima, francuskim vratima i krovnom zastakljenom terasom.

Infuzija istočnjačkog primorskog tradicionalizma sa kontinentalnim šarmom izdvaja kuću od konvencionalnih kalifornijskih imanja. Nekadašnji dom Gvinet Paltrou smešten je usred Brentvuda i to je jedna od najposebnijih nekretnina u Los Anđelesu i među najboljim kućama na svetu.

Glumica je živela u kalifornijskoj kući pre nego što se kao tinejdžerka preselila u Njujork. Nekretnina je vanvremenska, a moderno utočište se prvi put nalazi na tržištu u poslednjih 30 godina, prema agentima aukcijske kuće Sotheby.

Smešten u 670  North Saltair aveniji dom je ispunjen bogatim idejama za dizajn enterijera - od ukrasnih kamina i otvorenog dnevnog boravka do formalne trpezarije sa osvežavajućom plavom bojom i staklenim lusterom.

Kuhinja se ističe belim drvenim kuhinjskim ostrvom koje predstavlja centralnu tačku prostora, sa sudoperom i drvetom limuna u sicilijanskom stilu. Ostatak kuhinje ispunjen je mermernim površinama koje stvaraju suptilan kontrast sa monohromatskim kariranim podom.

Drveno stepenište vodi do sprata gde se nalaze tri spavaće sobe i tri kupatila, uključujući glavni apartman koji gleda na vrt.

Osim ljupkog enterijera, fasada i spoljašnji prostor kuće jednako su impresivni. Popločano dvorište okruženo je zelenilom i koralnim cvetovima koji izgledaju predivno okupani zlatnim zracima sunca. U dvorištu se nalazi trpezarija na otvorenom za uživanje u toplim letnjim danima.

Povezane teme