Gvinet Paltrou prodaje dom u Kaliforniji za 27,3 miliona dolara

Zadivljujući dom u kom je detinjstvo provela Oskarom nagrađena glumica Gvinet Paltrou u  Kaliforniji izašao je na tržište za 27,3 miliona dolara.

Slavna holivudska glumica Gvinet Paltrou je svoje detinjstvo provela prilično raskošno, što se može videti ako pogledate dom u kom je provela svoje detinjstvo. Imanje se nalazi u veoma poželjnom kvartu Gilet Ridžent u Santa Monici u Kaliforniji i izgrađeno je 1913. godine. Ovde je Paltrou živela sa svojim roditeljima – glumicom Blajt Dener, pokojnim rediteljem i producentom Brusom Paltrouom i bratom Džekom Paltrouom.

Kuću je porodica kupila 1976. godine, a kasnije su je prodali dizajneru iz Pariza, Džeromu Dahanu, osnivaču brenda farmerki Citizens of Humanity i 7 for All Mankind.

Prelepa kuća uključuje niz pogodnosti i pravi je dragulj imanja i danas. Sa svojih skoro 700 kvadratnih metara nalazi se na impresivnoj duploj parceli od nešto manje od pola hektara i ima šest spavaćih soba i sedam kupatila. Dočekaće vas formalni ulaz izrađen od stakla koji vodi u unutrašnjost kuće, koja uključuje renoviranu dnevnu sobu sa kaminom. Pored dnevne sobe se nalazi predivna kuhinja sa masivnim mermernim ostrvom i vrhunskim aparatima Wolf i Sub-Zero. Na glavnom spratu se nalaze kućni bioskop i soba za goste.

Ostali sadržaji uključuju dvospratni pansion sa teretanom, saunom, spavaćom sobom i kancelarijom, kao i izložbeni salon automobila. Kuća visoke tehnologije takođe ima solarne panele, rezervne generatore i sigurnosne kamere.

Međutim, vrhunac su nesumnjivo bazen i spa centar, kao i uređena bašta na otvorenom sa dva ognjišta. Eksterijer je tropska oaza sa bujnim pejzažom i osvetljenjem koje je dodato nakon opsežnog renoviranja.

Paltrou sada živi u Montesitu u Santa Barbari u Kaliforniji, sa suprugom Bredom Falčakom i  decom, ćerkom Epl (18) i sinom Mozesom (16), koju odgaja zajedno sa bivšim mužem Krisom Martinom iz grupe Coldplay.

Luxury Experience