Gvinet Paltrou iznajmljuje svoju vikendicu u Kaliforniji

Gvinet Paltrou nudi svoju kalifornijsku vikendicu kako bi vam pomogla da se podmladite i osetite pravo blagostanje.

Glumica koja je postala wellness guru upravo je objavila na Airbnb platformi da izdaje svoj dom u Kaliforniji. Domaćica je sama Paltrou, a „boravak za podmlađivanje“ pružiće gostima priliku da se opuste i žive Goop stilom života.

„Moj dom u Montesitu je moje utočište za opuštanje i mentalnu ravnotežu. Idem tamo da napunim baterije, sanjarim o tome šta novo dodati brendu Goop i da se ponovo povežem sa svojom porodicom i dragim prijateljima“, napisala je Paltrou na sajtu.

Podsetimo da je Paltrou lansirala Goop 2008. godine koji je počeo kao nedeljni digitalni bilten, ali je od tada prerastao u punopravni brend za wellness i lifestyle.

Gvinet je svoju vikendicu u Montesitu ispunila omiljenim Goop proizvodima kako bi nahranila vaše telo, um i dušu. Glumica će takođe biti tu da vas pozdravi po dolasku i da se uveri da imate sve što vam je potrebno za boravak.

Njeno elegantno prebivalište ima dobro opremljenu kuhinju, prostrani dnevni boravak, veliku spavaću sobu i mermerno kupatilo, kao i trpezariju na otvorenom, bazen i košarkaško igralište. Imaćete priliku da učestvujete u vođenoj sesiji transcendentalne meditacije i uživate u spa danu sa Goop proizvodima (uključujući selfi sa Gvinet Paltrou), a zatim ćete dobiti hranljiv obrok inspirisan jelima Goop Kitchen.

Možda je najvažniji aspekt ovog odmora to što ćete moći da naučite vredne tehnike nege za sebe i isprobati mnoštvo Goop proizvoda koji će vam pomoći da nastavite svoje wellness putovanje.

Rezervacije za pansion Gvinet Paltrou počinju u utorak, 15. avgusta, a jedno noćenje za dve osobe biće održano u subotu, 9. septembra.

Luxury Experience