Gven Stefani prodaje vilu na Beverli Hilsu

Gven Stefani prodaje svoju vilu na Beverli Hilsu, a ona može biti vaša za 35 miliona dolara…

Nakon što prošle jeseni nije mogla da se odluči šta da radi sa ovom nekretninom, Gven Stefani je konačno stavila svoju vilu na prodaju. Ona i njen bivši suprug Gavin Rosdejl su 2006.godine zajedno kupili ovaj posed po ceni od 13.25 miliona dolara. Vila se nalazi na grebenu i ima pogled na Beverli Hils i Studio City, a njena prethodna vlasnica bila je Dženifer Lopez.

Ovo imanje ima rezidenciju sa površinom od 1.200 m2 i sedam spavaćih soba i jedanaest kupatila, kao i odvojenu vilu za goste sa pogledom na San Fernando dolinu.

Iza ekstravagantne kapije nalazi se privatni prilaz za kola koji vas vodi do glavne vile, u kojoj se nalazi šest ekstravagantnih spavaćih soba, od kojih svaka ima svoju privatnu terasu i prostor za uživanje, kao i devet kupatila. Master spavaća soba ima dva odvojena kupatila i garderobe.

Takođe, ovo imanje ima svaki luksuz koji vam može pasti na pamet i više od toga, uključujući veliku trpezariju na otvorenom, kuhinju, dnevnu sobu sa kaminom, infiniti bazen, očaravajući travnjak, osvetljeni teniski teren, igralište i još mnogo toga.

Kako saznajemo, njen novi dom u koji će se useliti sa navodnim verenikom Blejkom Šeltonom biće podjednako luksuzan.

D.Ć.