Gven Stefani prodaje svoju vilu na Beverli Hilsu

Slavna pevačica traži 25 miliona dolara za svoje razigrano imanje na vrhu uzbrdice…

Impozantni, crni nosorozi koji se presijavaju čuvaju ulaz u dnevnu sobu, a nalaze se preko puta roze sofe od velura, prvi su nagoveštaj da ova vila nije ono na šta ste navikli.

Ako uđete u kuhinju, ili bilo koje kupatilo, divlji, crno-beli geometrijski dezeni na zidovima i podovima mogu poremetiti vašu ravnotežu. Jedno gostinjsko kupatilo, sa jarkom bojom od poda do plafona, sigurno će vas raspametiti.

Vrhunska dekoracija delo je slavnog dizajnera enterijera iz Los Anđelesa, Keli Verstler. Njen polarizirajući, preterani stil transformisao je izgled Avalon hotela na Belevli Hilsu i Viceroy hotelske grupe, kao i domove slavnih zvezda poput Kameron Dijaz i Stejsi Snajder.

Da li ovaj stil dekoracije, koji volite ili mrzite odvraća potencijalne kupce, nije baš najjasnije. Ali, s obzirom na to da je ova vila po prvi put stavljena na prodaju po ceni od 35 miliona dolara pre dve godine, u aprilu prošle godine njena vrednost je pala za šest miliona, dok je sada pala za još četiri miliona.

Stefani i njen bivši muž, Gavin Rosdejl, kupili su ovo imanje po ceni od 13.25 miliona dolara 2006.godine, a njen prethodni vlasnik je kupio od Dženifer Lopez dve godine pre toga po ceni od 10.95 miliona dolara.

Poznata kao Summit, ova vila nalazi se na posedu od dva hektara u zatvorenoj Crest Place enklavi. Do nje dolazite kroz impozantne crne kapije, nakon kojih vas čeka dugački prilaz za kola. Vila od 1.180 kvadrata ima sedam predimenzioniranih spavaćih soba, sedam ipo kupatila, bioskop, dve kancelarije, ogromni životni prostor sa spektakularnim pogledom na San Fernando dolinu.

Deo poseda je i druga građevina, koja sadrži vrhunski teretanu sa prozorima od poda do plafona, prostorom za masažu i saunu, zajedno sa gostinjskim apartmanom koji sadrži tri spavaće sobe.

Ljubitelji tenisa će biti oduševljeni osvetljenim teniskim terenom, dok se ispred glavne kuće nalazi ogromni infiniti bazen, bazen za decu i veliki đakuzi. Sa jedne strane, tu je i dečiji prostor za igru sa velikim toboganom u obliku zamka.