Gde odmara Gvinet Paltrou

Kakav smeštaj tražite kada želite da posetite Meksiko i opustite se nekoliko dana?

Možda bi vam odgovarao fini dvosobni stan sa prefinjenim pogodnostima? Ili bi možda, tradicionalna kuća na plaži, više odgovarala potrebama koje imate? Pa, ako ste Gvinet Paltrou, onda možete odmarati u vili vrednoj 30 miliona dolara, koja se iznajmljuje za 9.000 dolara na jednu noć. Ova glumica, koju ljudi sveta ili vole ili mrze i ništa između, koja je pored toga i životni guru, otputovala je na odmor sa svojom decom i partnerom u Meksiko, gde je odsela u luksuznoj vili.

Pogodnosti koje joj je ova vila ponudila su privatni kuvar, usluge konsijerža, dnevno održavanje, pranje veša i batler. Kada imate sve to, zašto biste želeli da budete zatvoreni u malenoj hotelskoj sobi, jer kolika god da je, manja je od luksuzne vile…

U njenoj vili za odmor postoji dovoljno mesta za 12 osoba, a sadrži i dva spektakularna i povezana infiniti bazena. U svom eksterijeru, ona nudi savršeni pogled na okolinu i prostor za sedenje za svih dvanaest gostiju. A kada smo već pomenuli pogled, treba da znate da svako kupatilo ima predivni pogled na okean, kao i glomaznu kadu koja je idealna za opuštanje i zen uživanje.

U vili postoji pet spavaćih soba i odvojeni stan, koji nudi maksimalnu udobnost i privatnost. Tu je i elegantna, ali opet toplo dekorisana kuhinja. Deo vile je i predivna porodična soba, soba za jogu i veliki kućni bioskop.

Inače, njena vila je praktično nadomak St Regist Punta Mita odmarališta, i Four Seasons Punta Mita hotela, što dovoljno govori o njenoj visokoj ceni i luksuzu koji vam pruža.

D.Ć.

Povezane teme