Francusko selo Džonija Depa izlazi na tržište sa cenom od 55 miliona dolara

Verovatno podstaknut uspehom franšize Pirati sa Kariba, Džoni Dep je otišao i kupio čitavo oronulo francusko selo 2001. godine, navodno trošeći milione na uređenje sela i obnovu raznih zgrada iz 19. veka, transformisavši ga u jedinstveno mesto na samo 27 km izvan amblematičnog luksuza Sen Tropea.

U dva odvojena navrata - 2015. i 2016. – Džoni Dep je pokušavao da se oprosti od kompleksa koji se prodavao po ceni od 63 miliona američkih dolara, ali njegovo selo nikada nije prodato. Pa, ovog meseca se vratilo na tržište, ovoga puta sa sniženom cenom od 55 miliona dolara. 

Kapetan Džek Sparou je u svojoj karijeri posedovao dosta nekretnina, uključujući i farmu konja u Kentakiju, ali nijedna nije impresivna kao čitavo francusko selo koje je spašeno od propadanja i pretvoreno u jedinstven deo provincijske Francuske.

Dep je navodno proveo dosta vremena u selu tokom 14 godina koliko je bio u braku sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, gradeći brojne objekte posebno za njihovo dvoje dece, Lili-Rouz i Džeka. Kao takvo, francusko selo je mnogo više od njegove glavne rezidencije koja se proteže na 450 kvadratnih metara i ima 5 spavaćih soba i 3 kupatila.

Neimenovano selo, takođe ima bistro po imenu Chez Marceline, vinsku pećinu i sopstveni skejt park, pored nekoliko drugih kuća. Ukupno, francusko selo Depa ima 15 spavaćih soba, 14 kupatila i 2 velika bazena u šest vikendica. Negde u tom gustom prostranstvu obnovljenih istorijskih zgrada, Dep je takođe uključio potpuno opremljenu teretanu, umetnički studio i natkriveni vagon sa sopstvenim kupatilom i kuhinjom.

Navodno je mnoge strukture ukrasio i dizajnirao sam Dep, koji je naizgled usredsredio veliki deo svoje kreativnosti na pretvaranje napuštene crkve u jednu od 6 kuća za goste. Druge zgrade su dizajnirane da izgledaju kao male rezidencije, dajući selu puno života uz rasprostranjenost hrastova starih 300 godina, mirisnih maslina i obližnjih vinograda.

Da li selo vredi 55 miliona dolara? Pogledajte video zapis ispod i još nekoliko fotografija i odlučite sami.