Evo gde Leo Mesi uživa u Majamiju

Lionel Mesi i njegova supruga Antonela sada poseduju luksuznu nekretninu uz obalu vrednu 10,75 miliona dolara blizu stadiona Intera Mijami. Njihova moderna vila ima 10 spavaćih soba, spa centar, bazen i čak dva pristaništa za brodove.

Lionel Mesi uživa u uspešnom angažmanu u fudbalskom timu Inter Mijami i to je izrazio luksuznom kupovinom vile vredne 10,75 miliona dolara blizu stadiona svog klupa. Novi dom fudbalske legende u Fort Loderdejlu obuhvata deset spavaćih soba, prostoriju za spa tretmane, dva privezišta za brodove i bazen. Ovo je četvrti posed Lionela Mesija u Majamiju, a vila uz obalu, dvospratna, izgrađena je 1988. godine i prethodni vlasnici bili su Džon i Stejsi Dikerson. Prodaja je vođena preko firme povezane s Alfonsom Nebot Armisenom, koji pomaže u upravljanju Mesijevim investicijama, prema javnim zapisima.

U međuvremenu, prostrana nekretnina od 10.500 kvadratnih stopa izgleda kao savršen dom za mladu porodicu s luksuznim sadržajem, veličanstvenim pogledima, 170 metara obale, bazenom s pogledom na plavu vodu, garažom za tri automobila, italijanskom kuhinjom i prostorom za vežbanje kako bi se fudbalska legenda održala u vrhunskoj formi.

Prema prethodnom oglasu, vila se otvara luksuznim ulazom s dvojnim vratima. Korak unutra otkriva dizajnersku genijalnost Lori Moris, gotovo odmah prepoznatljivu po klasičnoj crno-beloj paleti s podovima od porcelanskog kamena, naglašavajući metalne elemente i tople tonove dragulja kako bi prostor bio privlačan.

Ova luksuzna rezidencija uključuje veliku porodičnu sobu koja je učinjena udobnom dodavanjem kreveta i sofe s odgovarajućim panelima na zidu. Za rad i sastanke postoji posebna izvršna kancelarija. Najveća atrakcija ove vile je svakako povlašćeni prostor od 1.600 kvadratnih metara. To je raj s dnevnim boravkom, privatnim balkonom, prostorom za šminkanje i tušem sa parnom kadom. Fudbalska zvezda Inter Mijami kluba živi svoj najbolji život u Majamiju.

Luxury Experience