Ešton Kučer i Mila Kunis iznajmljuju svoju vikendicu u Santa Barbari

Kuća na plaži Eštona Kučera i Mile Kunis je slikovito priobalno imanje koje par naziva svojim „domom daleko od kuće“, a sada će fanovi slavnih imati priliku da to otkriju svojim očima.

Par je svoju vikendicu oglasio na platformi Airbnb, a srećna grupa od četiri osobe može besplatno uživati u pogledu na okean i u ostalim pogodnostima (osim prevoza do i od kuće). Sa pristupom plaži i obližnjim planinama Santa Inez, vikendica nudi životno iskustvo dostojno zvezda.

Po dolasku na odredište, Kučer i Kunis će biti tu da vas pozdrave i uvere se da ste spremni za smeštaj. Biće obezbeđeni obroci i užine, a aktivnosti uključuju izležavanje na pesku, pešačenje po obližnjim stazama, posetu gradskim prodavnicama i restoranima i društvene igre za par i njihovu decu u kojima će uživati u slobodno vreme.

Pansion sa tri spavaće sobe i jednim kupatilom dolazi sa osnovnim stvarima, kao što su peškiri i posteljine, ali moraćete da ponesete sopstveni šampon i fen za kosu. Na terasi se nalazi mala kuhinja i roštilj za kuvanje na otvorenom, kao i hidromasažna kada sa pogledom na more. Prebivalište Eštona Kučera i Mile Kunis nudi kalifornijski šarm koji će se svideti svima.

Dok će gosti moći da rezervišu boravak u kući Kučer-Kunis bez plaćanja smeštaja, Airbnb će dati donaciju „Thorn“ organizaciji, koju su 2012. godine osnivali Kučer i Demi Mur, koja radi na korišćenju tehnologije u borbi protiv trgovine decom i seksualnog zlostavljanja dece.

Luxury Experience