Ema Stoun prodaje modernu kuću u Malibuu za 4,3 miliona dolara

Prebivalište na plaži je okruženo bujnim zelenilom i ima prozračan enterijer.

Možda nije u La La Landu, ali dom Eme Stoun koji je upravo stavljen na prodaju i dalje ima zavidnu lokaciju. Moderna kuća u Malibuu od 180 kvadratnih metara ima tri spavaće sobe i nalazi se na oko 3,2 hektara zemlje. Ema kuću prodaje za 4,3 miliona dolara, što nije loše za oblast u kojoj većina domova košta više od 5 miliona dolara.

Smeštena na vrhu litice, jednospratna kuća nudi pogled na okean iz većine soba, a veliko popločano dvorište od cigle gleda na obalu. Okolno drveće eukaliptusa pruža neophodnu hladovinu od kalifornijskog sunca i deluje kao bujno zelenilo.

Kada je reč o enterijeru, beli podovi, plafoni i zidovi čine da prostor izgleda izuzetno prozračno i svetlo. Ovaj osećaj se nastavlja čak i u kupatilu, sa belim pločicama i zlatnim akcentima koji dodaju sjaj.

Stoun je kupila kuću za 3,25 miliona dolara 2018. i nedavno je preuredila kuhinju. Iako će napustiti kuću na plaži, Ema je bila zauzeta kupovinom drugih imanja. Kupila je stan na Menhetnu za 3,56 miliona dolara 2018. Zatim je 2019. kupila kuću u Los Anđelesu za 2,3 miliona dolara, a prošle godine je postala vlasnica kuće u Ostinu u Teksasu.

Pogledajte više slika kuće u galeriji fotografija. 

Luxury Experience