Ema Roberts kupila novi dom u Holivudskim brdima

Ema Roberts je našla novi dom u Holivudskim brdima i ona nije prva zvezda koja je ovo mesto odabrala za život.

Popularna glumica i suosnivač onlajn književnog kluba Belletrist kupila je imanje od Mini Drajver koja je tamo živela od 2014. Ema je platila 3,6 miliona dolara za kuću od 254 kvadratna metra u tradicionalnom stilu zajedno sa nameštajem.  Nameštaj koji dolazi zajedno sa kućom su dizajnirali Mini Drajver i dizajner enterijera Peter Dunham, kome holivudski klijenti nisu nepoznanica. Njegov topli i sa ukusom šareni stil savršeno se uklapa u neobičan bungalov sa tri spavaće sobe i četiri kupatila koji ima mnogo ugrađenih polica za knjige, kamina i prozora.  

Mini Drajver je opsežno renovirala dom tokom svog boravka tamo, ostavljajući ga sa odgovarajućim  dekadentnim kupatilima i kuhinjom koja odgovara udobnosti ostatka doma, ali i dalje sadrži sve najsavremenije uređaje. Dvorište je lepo, sa dosta zelenila i bazenom u stilu lagune.

Nema sumnje da će dom biti prikladan za Emu Roberts i njenu bogatu kolekciju časopisa.

„Ljudi misle da samo gomilam časopise. Kupujem verovatno 50 časopisa mesečno jer sečem slike za inspiraciju i pravim inspiracione table,“ rekla je Ema u nedavnom intervjuu.

U galeriji pogledajte kako izgleda novi dom talentovane glumice.