Elen Dedženeris i Porša de Rosi su kupovinom nove vile oborile rekorde

Više slika

Više slika

Elen Dedženeris i Porša de Rosi su nedavno dodale još jedno imanje vredno više miliona dolara u svoj portfolio nekretnina - i ovoga puta postavile novi rekord.

Najnovija vila na tri nivoa koštala ih je ogromnih 70 miliona dolara i smatra se najskupljom u istoriji okruga Santa Barbara. Celokupno imanje od 22 hektara bilo je na listi prošle godine za neverovatnih 160 miliona dolara, a uključuje dve prilagođene kuće na odvojenim parcelama i tri uređene parcele povezane privatnim putem sa ulazom i stražarskom kućom.

Elen Dedženeris i Porša de Rosi zajedno su uložile 41,7 miliona dolara na vilu i još 28,2 miliona dolara na uglavnom praznu parcelu. Kompleks takođe uključuje sopstvenu privatnu stazu koja vodi do plaže.

Njihova vila na tri nivoa se proteže na impresivnih 900 kvadratnih metara i može se pohvaliti sa  pet spavaćih soba i osam kupatila. S obzirom na italijanski uticaj, tu su kameni lukovi, plafoni od drvenih greda, detalji od mermera i mozaik pločica. Naravno, kuća ima prilagođene bakarne oluke i bronzane prozore i vrata koji su uvezeni iz Italije. Napolju se nalaze statue u renesansnom stilu i stabla maslina slične onomi koje biste videli u Toskani, dok je krov napravljen od terakote.

Na drugom mestu, velika soba je opremljena masivnim starinskim mermernim kaminom, a u blizini, kuhinja je ukrašena najsavremenijim aparatima, dvostrukim ostavama za batlere i velikim centralnim ostrvom. Tu su i vinski podrum i otmeni bioskop. Na spratu, primarni apartman ima dva ormara i privatnu spa terasu koja gleda na teren. Kad smo kod toga, kompleks dolazi sa bazenom od mermera i mozaik pločica, kuhinjom na otvorenom i baštenskim krevetima. Što se tiče zabave, sigurni smo da će Elen Dedženeris i Porša de Rosi dobro iskoristiti dodatni spa centar i nekoliko trpezarija na otvorenom.

Luxury Experience