Ekskluzivno: zavirite u novu Ronaldovu vikendicu

Ekskluzivni novi razvojni projekat poznat je kao “The Superstars Cul de Sac”…

Sa bogatstvom koje se procenjuje na 450 miliona dolara, možemo slobodno reći da Kristijano Ronaldo ima sasvim dovoljno novca za trošenje i ljubav prema svetu luksuza. Na njegovom Instagram nalogu možemo često možemo videti kako i koliko on uživa u životu, sa privatnim avionima, superautomobilima, jahtama i vilama koje se neretko pojavljuju na slikama. Sada, fudbaler Juventusa će imati još više prilike da pravi sjajne objave na IG nalogu, jer je upravo sebi poklonio novu luksuznu špansku vilu sa cenom od 1.6 miliona dolara.

Drugi najplaćeniji sportista sveta, koji je ove godine zaradio neverovatnih 109 miliona dolara, počastio se četvorosobnom vikendicom u Marbelji, a jedan od komšija mu je ni manje ni više nego Konor Megregor. Ovo obeležava drugu vilu koju je Ronaldo kupio u idiličnom priobalnom gradu – prva vila je koštala 5.8 miliona dolara, a došla je sa gigantskim portretima slavnog fudbalera.

I dok nisu prve komšije, Ronaldo i Megregor žive jako blizu jedan drugom u Costa del Sol, u delu grada koji je poznat kao The Superstars Cul de Sac. Tu takođe žive i slavni golman Tomas Sorensen i nekadašnji irski fudbaler Stiven Kar. Ova ograđena luksuzna enklava nalazi se pored La Resina Gold Course i pruža uživanje u pogledu na Sredozemno more.

Sama vila je monolitska struktura, sa čistim, modernim linijama i belom fasadom, koja je predivni kontrast plavim talasima. Visoki plafoni i prostrani panoramski prozori propuštaju izobilje prirodne svetlosti u životni prostor, dok elegantno plutajuće stepenište povezuje dva nivoa. Prostrana glavna spavaća soba ima masivni ugradni garderober, privatno kupatilo i naravno neverovatni pogled.

Besprekorno dizajnirana vila takođe poseduje i hi-tech sistem automacije, kojim se kontroliše osvetljenje, klima i zabavni sistem. Povrh toga, tu je i vinski podrum, privatna teretana i bioskop.

U eksterijeru, tu je velikodušno dizajnirana bašta, savršena za partiju fudbala, infiniti bazen i spuštena logorska vatra sa otvorenom ložom.