Edvard Norton prodaje vilu u Malibuu

Prvo pravilo poznatih kada se radi o nekretninama, zahteva posedovanje multimilionskih imanja…

U Holivudu, praktično svaka poznata ličnost bavi se kupovinom i prodajom nekretnina, kao i investiranjem u iste. Zvezda kultnog fila Fight Club, Edvard Norton, nikako nije izuzetak od pravila. On je upravo stavio na prodaju svoju vilu sa tri spavaće sobe i dva kupatila, smeštenu na plaži u Malibuu. Cena koju traži je 5.25 miliona, što je skoro duplo veće u odnosu na 2.72 miliona dolara koliko je on za nju platio pre deset godina.

Izgrađena 1928.godine, ova kuća je oličenje lagodnog života u Malibuu. Ona se nalazi na Las Flores plaži i neguje retro stil, što je pravi raritet u ovom delu sveta. Pored toga, ona ima i svoju privatnu plažu, koja je za stanovnike Malibua vrednija od zlata. U potpunosti nameštena, ova kuća se može podeliti na dva dela, pa je prijatelji lako mogu održavati.

U njenom gornjem delu nalaze se dve spavaće sobe i duplo kupatilo, kuhinja i terasa koja se proteže duž svih zidova i predstavlja idealni prostor za uživanje u jutarnjoj kafi. Na donjem nivou se nalazi spavaća soba, kuhinja i ogromni radni prostor.

Oba nivoa gledaju na veliku drvenu platformu koja vas vodi do okeana i vrhunskog prostora za zabavu i uživanje gde se nalazi đakuzi i šarmantna Tiki koliba.

Što se tiče čuvenog glumca, on je prošle godine po ceni od 11.8 miliona dolara kupio drugu vilu u Malibuu, koja je pravo remek delo arhitekture na plaži. Pored toga, on ima i kuću u Los Anđelesu koju je 2001.godine kupio od Dru Barimor, kao i penthaus u Njujorku.