Džordž Strejt prodaje svoju kantri hacijendu u Teksas Hilu

Kuća napravljena po narudžbini, sada je na listi za 6,9 miliona dolara, ima pogled na San Antonio plus 14 ručno izvajanih kamina.

„Kralj kantri muzike“, Džordž Strejt, spustio je cenu svog imanja u Teksasu prošle nedelje na 6,9 miliona dolara, smanjivši je za više od 3 miliona dolara od prvobitne tražene cene.

Smeštena na više od 12 hektara, vila u San Antoniju, dizajnirana je i sagrađena po narudžbini za superzvezdu kantri muzike. Vilu je projektovao pokojni vajar i arhitekta Bil Tul iz Arizone.

Džordž Strejt, 69-godišnji pevač poznat po hitovima “All My Exes Live in Texas,” “Carrying Your Love With Me” i “Give It Away,” kupio je zemljište sredinom 1990-ih.

On i njegova supruga Norma intervjuisali su nekoliko arhitekata, na kraju su izabrali Tula da napravi glavnu kuću sa tri spavaće sobe. Dom uključuje ručno omalterisane zidove, 14 kamina po meri, izložene grede na plafonu, vitraže i podove od žutog borovog drveta. Vila ima glavnu spavaću sobu sa dva kupatila i dva garderoba, sef, teretanu, saunu i popločani deo dvorišta sa kuhinjom na otvorenom. Tu su i bazen i gostinjska kuća sa jednom spavaćom sobom.