Pogledajte vilu Džordža Klunija vrednu 7 miliona evra na jezeru Komo

Nije tajna da je Džordž Kluni veliki obožavalac italijanske kulture.

Šezdesetjednogodišnji američki glumac i reditelj zaljubio se u jezero Komo na prvi pogled i pobrinuo se da odmah kupi vilu porodice Hajnc kada je izašla na tržište.

Za one koji ne znaju, jezero Komo u regionu Lombardija na severu Italije jedna je od najtraženijih lokacija na svetu kada su u pitanju luksuzne nekretnine, posebno u krugovima slavnih. Od Stinga i Madone, do Silvestera Stalonea i ser Ričarda Bransona, ovo posebno mesto privlači zvezde sa A-liste iz celog sveta zbog svoje lepote i sofisticiranosti.

Tu su svoje utočište našli Džordž Kluni i njegova supruga Amal, koji posećuju svoju vilu sa decom kada žele da se smire i pobegnu od objektiva znatiželjnih paparaca. Glumčeva vila izgrađena je u 18. veku, a u njegov posed došla je 2001. godine, kada ju je kupio za 7 miliona dolara. Vila je trospratna, sa neverovatnim pogledom na jezero i ima ukupno 25 soba.

Tu su i teniski teren, bazen, teretana i velika garaža u kojoj Kluni parkira svoje starinske motocikle. Međutim, par je retko sam u vili. Obično pozivaju drage ljude, rođake, prijatelje ili kolege iz Holivuda i šire. Između ostalih, tamo su bili Barak Obama, princ Hari i Megan Markl, Dženifer Aniston i drugi.

Vredi napomenuti da su se od maja 2021. Kluni i Alamudin pridružili programu Omaze, kroz koji pozivaju ljude da daju donaciju u dobrotvorne svrhe, a zatim učestvuju u izvlačenju, u kojem svaki put srećnik može da osvoji besplatan boravak u njihovoj vili.

Luxury Experience