Džordž Kluni iznajmljuje svoju istorijsku vilu na jezeru Komo

Vila Oleandra na jezeru Komo koju je Džordž Kluni kupio 2002. jedna je od najinteresantnijih istorijskih, ali i najimpozantnijih kuća u ovoj oblasti. Sada može biti vaša, makar na jedan dan, pošto je glumac odlučio da iznajmljuje luksuzno imanje.

U medijima su se u poslednje vreme pojavile glasine da Kluni iznajmljuje Vilu Oleandra na dan. To je kuća sa besprekornom estetikom, koja garantuje apsolutnu privatnost i sada se može iznajmiti dnevno za 30.000 evra. Takođe ima zaista veliku baštu, koja se smatra idealnom za venčanja i prijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Yunis (@johnyunis)

Naime, prema pisanju italijanskih medija, kroz njena vrata je već prošlo nekoliko organizatora venčanja, koji razgovaraju o mogućnosti da tamo organizuju svoje sledeće događaje.

Sa ulice je gotovo nemoguće videti vilu u celini, jer njenu lepotu kriju visoki zidovi. Ako želite da "špijunirate", morate joj se diviti direktno iz vode tako što ćete se ukrcate se u čamac.

Vila Oleandra je ponosna na svoju dugu istoriju i sjajne vlasnike. Bila je u vlasništvu plemićkih porodica kao što su Stopani (1834), Antongini (1868) i Vitali (1877). Tokom svih ovih godina, enterijer vile je mnogo puta renoviran, ali bez gubljenja fascinantne estetike 18. veka.

Tokom 20. veka vilu je kupio njen pretposlednji vlasnik: poznati biznismen Džon Hajnc, tvorac kečapa. Džordž Kluni je 2002. kupio Vilu Oleandra za 10 miliona evra.

Luxury Experience