Džon Favro je misteriozni kupac luksuzne vile vredne 24 miliona dolara

Ispostavilo se da je misteriozni kupac koji je prošlog leta platio oko 24,3 miliona dolara za vilu u Laguna Beach bio Džon Favro.

Nakon što je 30 godina proveo u filmskoj industriji, Džon Favro je zaradio obilje bogatstva, a deo novca je potrošio na vilu u mediteranskom stilu u okrugu Orindž, na plaži Laguna. Džon Favro je danas možda najpoznatiji kao glumac koji je glumio u brojnim Marvel blokbasterima kao što su “Avengers: Endgame,” “Spider-Man: No Way Home” i franšizi „Iron Man“, da navedemo samo neke, ali je takođe režirao i producirao nedavne rimejkove poput “The Lion King” i “The Jungle Book“.

Prema različitim izveštajima, njegova neto vrednost prelazi 100 miliona dolara.

Nova kuća glumca se sastoji od nekoliko spratova. Nalazi se neposredno pored brda i ima direktan pristup najzabačenijim i najpoželjnijim plažama u okrugu Orindž. Rezidencija je izgrađena kasnih 1990-ih, a prodali su je biznismen za nekretnine Majkl Narlinger i njegova supruga Kimberli.

Masivna vila od 860 kvadratnih metara je nedavno renovirana i ima luksuzne enterijere upotpunjene kamenim stubovima i plafonima sa drvenim gredama. Neki od izvanrednih elemenata dekoracije uključuju francuska vrata koja se otvaraju ka masivnim terasama, kuhinju sa granitnim pločama i vrhunskim uređajima, kao i bioskop i lift.

Glavni apartman na spratu ima veliku terasu sa prostorom za sedenje sa egzotičnim pogledom na vodu i zalazak sunca, dok donji i najniži nivo ima veliki dnevni boravak koji se otvara ka bazenu i kabini pored bazena. Eksterijeri se mogu pohvaliti velikim travnjacima, kaminom na otvorenom i mestima za opuštanje i druženje.

Pored svoje nove kuće za odmor u Laguni, Džon Favro takođe održava luksuzni kompleks koji se sastoji od tri kuće u vrhunskoj Santa Monici. Par je kupio tri nekretnine od tri različita prodavca u tri odvojene transakcije: prvu 2002., drugu 2005. i treću prošle godine, za 6,9 miliona dolara. Favro takođe poseduje imovinu od 5 miliona dolara u Veneciji, koja se navodno koristi kao kancelarija za njegovu produkcijsku kompaniju Fairview Entertainment.

Luxury Experience