Džoan Kolins prodaje stan na Menhetnu koji je inspirisan legendarnom serijom "Dinastija"

Džoan Kolins, legendarna britanska glumica koja je glumila u popularnoj seriji "Dinastija", više nego bilo ko drugi je poistovećena sa luksuzom i glamuroznim načinom života.

Još uvek glamurozna sa svojih 87 godina, spomenula je svoje vlasništvo nad nekretninama prošle godine u intervjuu rekavši da je „volela da radi, kako bi inače izdržavala četiri doma!“ Ali Džoan je prodala svoj dom u Holivudu 2017. i sada je odlučila da napusti svoj stan u Njujorku. Živi u Londonu, ali leta provodi u svojoj kući u Sen Tropeu na jugu Francuske.

Džoan Kolins je kao dete počela da radi kao glumica. Njen otac je bio umetnički menadžer, koji je sarađivao sa Tomom Džonsom i Bitlsima, a njena sestra Džeki Kolins postala je poznata po svojim najprodavanijim romanima po kojima su snimljeni mnogi filmovi sa Džoan u glavnoj ulozi. Pored uloge u Dinastiji, Džoan Kolins se proslavila ulogama „loših“ žena. Godine 2015. glumici je kraljica Elizabeta odala priznanje za njen filantropski rad.

Zvezda je imala kuće u gradovima u kojima je najčešće radila, ali je odlučila da joj nisu sve potrebne. Glumica živi u Londonu i ima vikendicu na jugu Francuske. Godine 2017. prodala je svoju kuću u Holivudu, a sada prodaje stan na Menhetnu.

Collins House u centru Menhetna nalazi se u blizini Central Parka, brojnih restorana i prodavnica.

Glumica ga je kupila 2002. godine sa svojim petim suprugom, filmskim producentom Persijem Gibsonom.

Stan izgrađen 1957. godine je svetao, prozračan sa "otvorenom" konfiguracijom. U stanu se nalaze dve glavne spavaće sobe i treća spavaća soba za goste.

Ima mnogo prozora koji pružaju pristup veličanstvenom pogledu na grad, a takođe ima šesnaest ormara za ogromnu kolekciju odeće, obuće i modnih dodataka, na kojima bi joj pozavidela Aleksis, heroina koja joj je donela najveću popularnost.