Džo Džonas i Sofi Tarner prodali su kuću u Los Anđelesu za 15,2 miliona dolara

Slavni par Džo Džonas i Sofi Tarner bili su zauzeti velikim prilagođavanjem svog portfelja nekretnina.

Nakon što su pre nekoliko dana kupili staklenu vilu u Majamiju za 11 miliona dolara, par je prodao svoje imanje u Los Anđelesu za 15,2 miliona dolara.

U ovoj kući boravili su dve godine i za to vreme uveli neke promene, poput devet spavaćih soba koje su renovirali, spa, teretane, nadogradili su najsavremeniji kućni bioskop i instalirali bezbednosni sistem.

Nazvana „savremenim remek-delom“, modernu kuću od otprilike 1500 kvadratnih je dizajnirao Džej Omar, koji je koristio dizajnersku paletu stakla, uvezenog kamena i ostarelog prirodnog drveta. Ima devet spavaćih soba, 11 kupatila i bezbroj jedinstvenih pogodnosti, uključujući akvarijum, mašinu za maglu, DJ stanicu, disko svetla i kegerator - specijalizovani frižider koji se koristi za skladištenje i točenje piva.

Napolju viseći fenjeri osvetljavaju dvorište sa bazenom, spa centrom, zelenilom, vinskim podrumom i projektorom na otvorenom. Dvorište prepuno zelenila ima stari hrast u centru imanja.

Prošle nedelje, par je navodno kupio kuću na obali mora u Majamiju inspirisanu Frenkom Lojdom Rajtom za 11 miliona dolara. Vila od stakla ima šest spavaćih soba, vinski podrum i bar.