Džin Simons prodaje svoju velelepnu vilu

Rok legenda, Džin Simons, se oprašta od vile na Beverli Hillsu koja je u njegovom vlasništvu već 36 godina...

Prema navodima, on je 1984.godine kupio ovaj posed po ceni od 1.34 miliona dolara, dok sada želi da je proda za znatno veću sumu od 22 miliona dolara. Kako saznajemo, Simons želi da se preseli u državu Vašington, kako bi izbegao “neprihvatljive” stope poreza koje mu nameće Kalifornija.

Samim tim, on i njegova supruga, Šenon Tvid, odlučili su da se oproste od svoje velike, trospratne kuće koja se nalazi u poznatom komšiluku, kako bi se preselili na posed koji poseduju u blizini planine Renier.

Kada su prvobitno kupili imanje na brdu od 1,84 hektara u Los Angelesu, na njemu je postojala samo jedna rustična kuća u stilu ranča. Nakon pet godina i dvanaest miliona dolara investicije, nastala je vila koja postoji sada.

Dom ima sedam spavaćih soba, sedam kupatila, teniski teren, bazen, bazen sa vodenim toboganom od 60 stopa i parking za viš od 30 automobila. Potencijalni kupci možda će morati da zamisle kako bi tri spavaće sobe mogle da izgledaju, jer se u njima sada nalazi zapanjujuća kolekcija KiSS suvenira.

Kuća je ograđena sigurnosnim kapijama, dok se do nje dolazi vijugavim prilaznim drumom koji vas vodi direktno do parkinga i garaže. Sa visokim živim ogradama na tri strane i gusto pošumljenim prostorom iza kuće, ovo imanje je zaista skriveno od znatiželjnih pogleda.

Veliko stepenište sa obe strane garaže vodi vas do impoznatnih ulaznih vrata, nakon kojih vas čeka foaje opisan neverovatno visokim plafonima. Ogromna dnevna soba otvorenog koncepta sadrži Simonsov klavir, prijatan kamin i velike, tapacirane sofe. Kuhinja otvorenog plana zaista je porodična. Jednostavnog dizajna, odlikuje se belim elementima, drvenim podovima i mermernim pločama.

Na spratu iznad se nalazi master apartman sa zasvođenim plafonom i udobnim komadima nameštaja. U eksterijeru, iznenađujuće mali bazen zaštićen je visokim drvećem i uključuje rustičnu, kamenu terasu.

Da li ste ovako zamišljali kuću čuvene rok legende?