Džimi Falon prodao svoj njujorški penthaus Kari Delavinj

Džimi Falon je jedno od najprepoznatljivijih lica u Americi i šire. Njegovu večernju emisiju „The Tonight Show“ vole milioni TV gledalaca širom sveta, dok su desetine poznatih ličnosti posetile njegov kauč. Ali šta radi američki voditelj i komičar kada nije u studiju? Zauzet je svojom prelepom kućom u Njujorku, koju je uredio, pažljivo proučavajući svaki njen detalj.

Zapravo, donedavno je bio zauzet, jer je sada kuća promenila vlasnika. Falon je pre izvesnog vremena odlučio da proda svoj dom, a manekenka Kara Delevinj impresionirana ličnim ukusom voditelja, odlučila je da odmah skine 11 miliona evra sa svog ličnog računa, kako bi ovaj dom učinila svojim.

Kuća Džimija Falona nalazi se na Menhetnu u Njujorku i ima ukupnu površinu od 500 kvadratnih metara. Prostire se na tri sprata, dok ima šest spavaćih soba i pet kupatila. Interesantno je da je voditelj postepeno kupio tri sprata (jedan 2004. godine, drugi 2010. i poslednji 2014. godine), pri čemu je radikalno menjao njihov enterijer.

Enterijeri su izgledali jednostavno i luksuzno, a Falon ih je pretvorio u umetničko delo. Izgradio je salon inspirisan divljim zapadom, tajne prolaze, posebno stepenište koje povezuje stanove, kupio sjajan nameštaj i ispunio zidove šarenim slikama.

Unutra se nalaze vintage detalji i svaka soba izgleda tematski i razlikuje se od ostalih. Jedino je izvesno da će Delavinj u potpunosti uživati u svom novom domu, u kome ne treba ništa da sređuje i renovira.

U nastavku pogledajte video koji vas vodi u virtuelni obilazak svake sobe ovog predivnog doma u Njujorku.

Luxury Experience