Džesika Simpson prodaje svoj dugogodišnji dom za 22 miliona dolara

Nekada u vlasništvu Ozija i Šeron Ozborn, ova rezidencija u Hiden Hilsu postala je deo portfolia nekretnina čuvene pevačice pre malo više od 10 godina…

U proleće 2013.godine, godinu dana pre nego što se udala za nekadašnjeg NFL sportistu Erika Džonsona, Džesika Simpson platila je Oziju i Šeron Ozborn 11.5 miliona dolara za imanje od oko jednog hektara, smešteno u zatvorenoj zadjednici Hiden Hilsa. Pop zvezda, koja je u međuvremenu postala modni mogul, spremna je da se oprosti od ove vile koju poseduje malo više od deset godina, a za nju traži 22 miliona dolara. 

Do ove prodaje verovatno dolazi zbog činjenice da Simpson razmatra trajnu selidbu u Nešvil kako bi pokušala da oživi svoju muzičku karijeru. Četrdesettrogodišnja Teksašanka je nakon kupovine ove vile imala pune ruke posla sa renoviranjem i proširivanjem njenog prostora.

Izgrađena 2001.godine, veličanstvena vila ušuškana je iza ograđenog puta i sadrži osam spavaćih soba i trinaest kupatila u malo više od 1.300 kvadratnih metara prostora, u koji vas uvodi foaje dvostruke visine, sa upečatljivim spiralnim stepeništem, okruženim glomaznim zidovima od stakla.

Gurmanska kuhinja opremljena je vrhunskim Wolf uređajima, centralnim ostrvom, ugradnom ostavom i kutkom za doručak, dok vas predimenzionirana vrata u stilu ambara vode do obližnje porodične sobe sa zaobljenim plafonom i kaminom, koji je izgrađen od reciklirane cigle.

Pored toga, u vili možemo videti dnevni boravak, formalnu trpezariju, radnu sobu, studio za snimanje i teretanu, uz master apartman koji je dobio svoj kamin, privatni balkon, prostor za sedenje i dvostruke ugradne garderobere, sa luksuznim kupatilom koje je opremljeno dubokom kadom i parnim tušem.

Kada se radi o eksterijeru, ovaj posed gleda prema slikovitim svetlima grada i planinama, a sadrži travnjak, bazen sa spa odeljkom i odvojeni plitki bazen, brojna mesta za al-fresco uživanje i održavanje zabava. Tu je takođe i garaža za četiri automobila, uz gostinjsku kuću sa sopstvenom čajnom kuhinjom.

Ukoliko vas zanima u kakvom je luksuzu duže od deset godina uživala Džesika Simpson, predlažemo vam da prelistate našu galeriju.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience