Dženifer Lorens prodaje svoj njujorški penthaus

Dženifer Lorens, mlada glumica koja je već dobila jednog Oskara, stavila je na prodaju svoj fantastični njujošrki penthaus, kome je snižena cena na 12 miliona dolara…

Prvobitno, ona je svoj stan želela da proda po ceni od 15.45 miliona, da bi se kasnije odlučila za 14.25 miliona i od pre nekoliko dana, za 12 miliona. Kupljen 2016.godine po ceni od 15.6 miliona dolara, ovaj stan je definitivno težak za prodaju. Iako je svoju veliku šansu zapravo dobila u Njujorku, slavna glumica svoje dane provodi u Los Anđelesu, gde se odigrava sva magija Holivuda.

Kao tinejdžerka rođena u Kentakiju, koja je svoju glumačku karijeru otpočela u crkvenoj pozorišnoj grupi, Dženifer se našla na pravo mestu u pravo vreme, kada je sa svojim roditeljima posetila Njujork 2006.godine, sa samo 14 godina, kada ju je otkrio agent i organizovao joj audiciju. Nakon te audicije koja je dobro prošla, agenti su ubedili njene roditelje da puste Dženifer na audiciju u Los Anđeles, nakon koje je brzo ovladala svetom filma i televizije.

Danas, sa svojih 29 godina, Dženifer ima jednog Oskara, tri Zlatna globusa, BAFTA nagradu, sedam MTV Movie nagrada i šest People’s Choice Awards nagrada. Njena ličnost, koja je veoma prizeman i sposobnost da zadrži svoja moralna načela uprkos slavi, bogatstvu i konstantnoj pažnji medija učinili su je miljenicom čitavog sveta.

Do 2016.godine, Dženifer je sebi mogla da priušti praktično svaki stan koji joj se dopao, kada je odabrala ovaj dupleks. Pored veličanstvenog enterijera i pogleda koji ostavlja bez daha, njen stan poseduje dva terase sa kuhinjom na otvorenom, kaminom sa pergolom i mnogo toga drugog. Njen stan poseduje tri spavaće sobe, pet kupatila i brojne zidove od stakla. Formalna dnevna soba i trpezarija okruženje su veličanstvenim pogledima na grad, dok je profesionalna kuhinja savršeno opremljena za pripremu gurmanluka. Master apartman je neobično veliki i naravno, ima panoramski pogled na grad.

Sama građevina u kojoj se stan nalazi nudi usluge konsijerža, vratara, teretane, bazena, saune, privatnog bioskopa i privatnih skladišnih jedinica.

Foto: Compass Realty