Dženifer Aniston kupila zadivljujuću seosku kuću Opre Vinfri

Više slika

Više slika

Dženifer Aniston kupila je zadivljujuću seosku kuću Opre Vinfri sa četiri spavaće sobe na parceli od jednog hektara.

Kupovina kuće u Montesitu nije mala stvar. To je utočište slavnih, a poslednja koja je ovde kupila svom dom je Dženifer Aniston. Prema izveštajima, zvezda serije „Prijatelji“ je nedavno baš u toj oblasti kupila dom medijskog titana, Opre Vinfri, za neverovatnih 14,8 miliona dolara.

Prvobitno izgrađena 1998. godine, "toskanska seoska kuća" kako su je ranije zvali, tokom godina je nekoliko puta renovirana. Sada uključuje četiri spavaće sobe, tri kupatila i vešernicu. Tu je i mali pansion i samostalna zgrada za teretanu u šumskom okruženju, koja se prostire na hektaru zemlje. Celo imanje je upotpunjeno zelenim travnjacima, uređenim vrtovima, terasama za zabavu, zrelim hrastovima i parkingom koji lako može da primi petnaestak automobila.

Opra je kupila kuću početkom 2021. za 10,5 miliona dolara od Freda Šumana i njegove supruge Stefani. U to vreme, na imanju se nalazio jedan veliki kompleks sa glavnom kućom u mediteranskom stilu, dve male vikendice i bujne zelene površine. Kasnije je, međutim, podelila rezidenciju na dva dela i svaku polovinu prodala različitim kupcima - jedan Bobu Grinu koji je njen lični trener i menadžer imovine, a drugi deo Dženifer Aniston.

Dženifer Aniston je tokom 10-godišnjeg perioda emitovanja serije „Prijatelji“ zaradila oko 90 miliona američkih dolara i ubrzo nakon toga stekla još veću slavu. Aniston se od tada pojavila u više od 40 filmova i najbogatija je glumica od cele glumačke ekipe Prijatelja.

Njena glavna luksuzna rezidencija se nalazi u Los Anđelesu na vrhu brda u Bel Eru koju je kupila 2012. za 21 milion dolara. Pored toga, poznato je da Aniston poseduje i veliki broj drugih nekretnina.

Luxury Experience