DŽEJSON STEJTAM PRODAJE VILU

Džejson Stejtam upravo je stavio svoju vilu u španskom stilu, smeštenu u Holivud Hilsu, na prodaju, po ceni od 9 miliona dolara…

Ovaj britanski akcioni glumac kupio je ovo mediteransko imanje 2011.godine od glumca Bena Stilera po ceni od 7.35 miliona dolara. Vila ima šest spavaćih soba i veoma romantičnu atmosferu, sa šarmom starog vremena i najluksuznijim pogodnostima poput impresivnog kućnog bioskopa i gurmanske kuhinje.

Kao što smo već rekli, vila ima šest spavaćih soba i isto toliko kupatila, formalni dnevni boravak i trpezariju, radnu sobu, biblioteku, kancelariju, teretanu i kuhinju sa vintage kuhinjskim ostrvom i svim modernim potrepštinama. Imanje je ograđeno i zaštićeno, a posebno ga krasi tropska flora koja se prostire na posedu od pola hektara. Tu je i staza za vožnju motora, odvojena garaža za dva automobila, sa stanom iznad, kao i veliki broj veranda, terasa i balkona, šarenih fontana i kamina. U privatnosti donjeg dela ovg poseda se nalazi predivni bazen, sakriven od radoznalih pogleda.

Inače, Stejtam je veoma zauzet na polju nekretnina ovih dana. Pre samo nekoliko nedelja, on je kupio četvorosobni moderni dom za 2.7 miliona dolara, a malo pre toga je kupio modernu vilu na Beverli Hilsu sa svojom devojkom Rozi Hantington – Vajtli.