Džejson Stejtam prodaje svoju vilu u Malibuu

Po svemu sudeći, slavni glumac želi da zaradi, a vilu je kupio 2009.godine, po ceni od 10.6 miliona dolara…

Zvezda akcionih holivudskih filmova, Džejson Stejtam, želi da proda svoju udobnu vilu u Malibuu, smeštenu na plaži, sa cenom od 20 miliona dolara. Stejtam, koji ima 52 godine, kupio je rustičnu četvorosobnu vilu pre deset godina.

Ukoliko uspe da je proda po ceni od 19.95 koliko traži, slavni Britanac će poprilično zaraditi, jer je prema navodima platio 10.6 miliona dolara kada je kupovao.

Najveći deo privlačnosti ovog doma krije se u njegovog vrhunskoj lokaciji. Skriven od radoznalih pogleda, iza ograđene Colony enklave Malibua, The Black House, nalazi se na privatnoj plaži koja je blizu zadnjeg dela poluostrva. Tokom godina, Colony enklava bila je dom brojnim slavnim ličnostima, poput Tom Henksa, Stinga, Roberta Redforda i Edvarda Nortona.

Okarakterisana svojim crno obojenim eksterijerom, kuća ima površinu od oko 400 kvadrata, sa tri spavaće sobe i tri kupatila u glavnoj kući. U zadnjem delu, nalazi se odvojena loža za goste, sa jednosobnim apartmanom iznad garaže za dva automobila.

Skoro renovirana vila maksimalno koristi svoje najbolje osobine, odnosno pogled na Pacifik iz praktično svake prostorije. Velike terase su savršene za uživanje u pogledu na zalazak sunca ili surfere koji hvataju talase na obližnjoj plaži.

Glavna dnevna soba, sa svojim prozorima od poda do plafona i pristupom terasi od burmežanske tikovine, predstavlja pravi raj. Velike, predimenzionirane sofe ispred prozora su savršene za opuštanje.

Nadomak dnevne sobe nalazi se udobna loža, sa glomaznim ciglenim kaminom, koji je okružen policama od poda do plafona, koje su popunjene drvetom. Pored toga, nalazi se TV prostor, sa crno obojenim policama koje se savršeno uklapaju sa tematikom.

Prostrana, minimalistička kuhinja, sadrži sve nijanse sive i crne boje. Opremljena je tamno sivim nemačkim Bulthaup ormarićima, uglađenim radnim površinama od nerđajućeg čelika i profesionalnim Gaggenau aparatima.

Ukoliko se stepenicama popnete do drugog sprata, naći ćete na glavnu spavaću sobu koja pokriva čitavu širinu kuće. Sa prozorima od poda do plafona i četiri para belo uramljenih vrata koja se otvaraju prema privatnoj terasi, ona se veoma lako može pretvoriti u pravi raj.

Kada prodaju svoju vilu, Stejtam i njegova veronica, supermodel Rozi Hantington Vajtli, neće se vraćati u Englesku tek tako. Moćni par poseduje veličanstveni stambeni prostor odmah iznad Sunset Strip bulevara, zajedno sa savremenom vilom u Beverly Hills Flats delu, koju su kupili pre četiri godine po ceni od 13 miliona dolara.