Džejson Stejtam obožava nekretnine!

Džejson Stejtam možda igra tajnog agenta u svojim filmovima, ali nema nijednu tajnu kada govorimo o njegovoj trgovini nekretninama…

Džejson je zgodna zvezda akcionih filmova, poznata širom sveta, a u vezi je sa Rosi Hantington Vajtli, jednom od najlepših žena na svetu. On je upravo kupio četvorosobnu vilu sa četiri kupatila nadomak Sanset Stripa. Za nju je dao oko 7 miliona dolara. Izgrađena je 1957.godine, a ima interesantne elemente arhitekture i grandiozni glavni apartman, sa radnom sobom i kaminom. Elegantni stakleni zidovi vode do spoljnih  dvorišta, slanog bazena, spa dela i bašta, sa sasvim dovoljno prostora za zabave. Kuhinja je renovirana, a ima gnezdo za doručkovanje i prefinjene podove koji predstavljaju mešavinu terakote i drveta.

Džejson inače nije nov u ovom kraju – on je godinama živeo u vili koja je sa druge strane ulice, koju je prodao 2011.godine. I da, ako vam padne na pamet da su on i Rozi upravo kupili jednu vilu, bićete u pravu. I mi smo izgubili broj kuća i vila koje su oni prodali i kupili u poslednje vreme, a po svemu sudeći, oni uživaju u prodaji i kupovini nekretnina.

Mnogi kažu da ova njihova poslednja kupovina predstavlja kamen temeljac za potencijalnu veridbu, ali to ćemo tek videti.