Džej Lo je prodala svoju vilu u Kaliforniji za 34 miliona dolara

Prema izveštajima Wall Street Journal, Dženifer Lopez  je našla kupca za svoje imanje od osam jutara u Bel Eru u Kaliforniji, sa početnom cenom od 42,5 miliona dolara.

Po svemu sudeći, vila u francuskom stilu je na kraju prodata za oko 34 miliona dolara - ispod prvobitne tražene cene, ali transakcija ostaje isplativa pošto je poznata pevačica platila 28 miliona dolara 2016. za kuću od 1.300 kvadratnih metara.

Kupac kuće sa 9 spavaćih soba koju je Lopez upravo prodala ostaje nepoznat. „Moji klijenti su se zaljubili u ovo imanje“, rekla je za Lea Porter koja je bila zadužena za prodaju. Imanje ima peščanu plažu sa privatnim jezerom, vodopad, amfiteatar sa 100 mesta, bazen, dve vikendice i hektare šumovitog zemljišta za pešačenje sa uređenim stazama.

Što se tiče prelepe kamene rezidencije u kojoj se nalazi privatno pozorište za 30 osoba, bar i biblioteka obložena drvetom, ona takođe ima mnogo drugih prostora savršenih za opuštanje ispred kamina. Sobama dominiraju drvene grede na plafonu, a važan detalj su svetlarnici koji pružaju obilje prirodnog svetla i vrata u francuskom stilu koja vode na rajske terase.

Kuća se može pohvaliti vinskom sobom, viski salonom, spa centrom sa frizerskim salonom i salonom za nokte, saunom i sobom za masažu.  

Sledeći potez Džej Lo? Prodaja njenog penthausa na Menhetnu koji se nalazi u zgradi iz 1920-ih u blizini njujorškog Medison Skver parka sa traženom cenom od oko 25 miliona dolara.

Agencija za nekretnine Carolwood Estate je dala javnosti uvid u dom pevačice u videu koji je objavljen na platformi YouTube.

Luxury Experience