Džef Bezos se ponovo počastio novom vilom

Džef Bezos, treći najbogatiji čovek na svetu, proširio je svoj portfolio nekretnina kupovinom vile vredne 68 miliona dolara na ostrvu Indian Creek na Floridi, poznatom kao "Ostrvo milijardera".

Milijarder Džef Bezos svojoj budućoj supruzi Loren Sančez ne poklanja dijamante, haljine ili torbe, već jednu izvanrednu nekretninu za drugom. Njegova najnovija kupovina je vila vredna 68 miliona dolara, smeštena na ekskluzivnom ostrvu Indian Creek na Floridi. Ova vest dolazi nakon što je pažljivi verenik Bezos počeo renoviranje svoje ogromne vile na Beverli Hilsu vredne 175 miliona dolara, kako bi je pretvorio u savršeni bračni dom za Sančez. Kuća na Floridi se nalazi u enklavi "Bunker milijardera", elitnom naselju poznatom po privatnosti i besprekornoj lepoti.

Susedi osnivača Amazona biće Ivanka Tramp i Džared Kušner, kao i poznate ličnosti poput Toma Brejdija, Karla Ajkana i španskog pevača Hulija Iglesijasa. Vila trećeg najbogatijeg čoveka na svetu prostire se na 860 kvadratnih metara, ima tri spavaće sobe i nalazi se na parceli od 2,8 hektara, izgrađena je 1965. godine. Bezos je bio u medijima zbog svojeg luksuznog života na moru, gde još uvek krstari sa svojom izabranicom i najbližim prijateljima. Međutim, i život na kopnu bio je neverovatan za 59-godišnjeg osnivača Amazona, koji je u poslednjih nekoliko godina stekao više domova.

Osim vile u Beverli Hilsu, ovaj milijarder poseduje kuću u Vašingtonu, imanje pored vode na Havajima, nekoliko nekretnina na Menhetnu i u Sijetlu, kao i ranč od 121.000 ari u Teksasu, prema Bloombergu. Imanje na ostrvu Indian Creek je jedno od najneverovatnijih vlasništava ovog moćnika, smešteno među 40 obalnih nekretnina, sa luksuznim pogodnostima kao što je teren sa 18 rupa za golf koji se prostire na 118 hektara. S obzirom na to da su većina stanovnika milijarderi sa velikim jahtama, kao što je slučaj sa Bezosom, tu su i pristaništa od brazilske tikovine koja mogu primiti luksuzne brodove duže od 30 metara.

Vlasnik jahte Koru vredne 500 miliona dolara biće na korak od svog pola milijarde dolara vrednog dobra, koje uključuje bazen i drvenu figurinu koja podseća na Sančez na pramcu.

Luxury Experience