Džastin Timberlejk prodaje vilu u Los Anđelesu za 35 miliona dolara

Dobitnik Gremija i njegova supruga, Džesika Bel, rastaju se od svog imanja sa devet spavaćih soba, u kojem enterijere potpisuje Estej Stanli.

Skoro dve decenije muzička superzvezda Džastin Timberlejk živeo je na ovom raskošnom imanju Holliwood Hillsa koje je prvobitno izgrađeno za oskarovku Helen Hant. Džastin Timberlejk koji je oženjen glumicom Džesikom Bel, navodno je 2002. platio 8,3 miliona dolara za prebivalište u španskom stilu, ali je od tada znatno nadogradio vilu i samo okruženje. On sada traži 35 miliona dolara za ovo luksuzno imanje.

Za početak, pevač je kupio susednu parcelu kako bi imao maksimalnu privatnost i njegovo imanje se sada prostire na površini od 10,2 hektara šume - što je retkost u Los Anđelesu.

Okružena pločicama od terakote, rezidencija od 1350 kvadratnih metara takođe se može pohvaliti rustično-elegantnim enterijerom koji je nedavno osvežila dizajnerka A-liste Estej Stanli.

Osim kuhinje vrhunskog kuvara, vila sa sedam spavaćih soba nudi raskošne pogodnosti poput bioskopa, najsavremenije teretane i beskonačnog bazena sa pogledom na planine. Intimniji mali bazen i teniski teren nalaze se odmah pored glavnog bazena, a imanje takođe sadrži gostinjsku kuću sa dve spavaće sobe.

Moćni par sa dvoje dece odlučio je da se rastane sa zapanjujućom imovinom, ali im ne nedostaju rezervna mesta za život. Zajedno sa četvorosobnim penthausom na Menhetnu, oni imaju imanje u Montani i parcelu u Tenesiju, matičnoj državi Timberlejka.