Džastin Timberlejk i Džesika Bil prodali svoj penthaus na Menhetnu

Imanje u Los Anđelesu koje su Džesika Bil i Džastin Timberlejk stavili na prodaju prošlog oktobra tek treba da nađe novog vlasnika. Na drugoj obali, međutim, par je uspešno zaključio prodaju svog penthausa u jednoj od najmodernijih zgrada u Njujorku.  

Obe nekretnine su izvanredne. Kuća u Los Anđelesu je nekada bila deo velike rezidencije Erola Flina. Poseduje 1350 kvadratnih metara enterijera i preko deset jutara zemljišta, a pojavila se na tržištu sa traženom cenom od 35 miliona dolara. Penthaus na Menhetnu se nalazi u 443 Greenwch, adresi koja je „otporna od paparaca“ koja je takođe osvojila srca Dženifer Lorens, Luisa Hamiltona, Meg Rajan i drugih zvezda.

Par je kupio nekretninu još 2017. godine, izdvojivši 20 miliona dolara, a prodali su je za 29 miliona dolara.

Predivan stan sadrži četiri spavaće sobe i četiri kupatila u stambenom prostoru od 537 kvadratnih metara. Prostor na terasi dodaje otprilike 200 kvadratnih metara ukupnoj površini. Stan je dizajniran u zelenim nijansama od obnovljivih materijala i odiše stilom koji odražava istoriju zgrade.

U galeriji pogledajte kako izgleda luksuzni stan koji su Džastin Timberlejk i Džesika Bil prodali za neverovatnih 29 miliona dolara.