Drejk prodaje „Yolo“ imanje za 12 miliona dolara

Samo jednom se živi - to je Drejkov moto.

Nakon što je nedavno prodao dva ranča Metjuu Stafordu, Drejk je upravo prodao svoj blok za zabavu u Hidden Hillsu za 12 miliona dolara. Kao što biste i očekivali, Yolo Estate je ispunjeno svim pogodnostima o kojima bogati reper može sanjati, omogućavajući novim vlasnicima da žive u trajnom hip-hop muzičkom spotu u Los Anđelesu.

Ovaj 35-godišnjak je pre jedne decenije kupio imanje za 7,7 miliona dolara i redizajnirao ga u kompleks za zabave zajedno sa terenom za odbojku na pesku, prilagođenim bazenom sa kamenim toboganima i tajnom pećinom opremljenom sa nekoliko televizora i barom. Pored toga, tri pejzažna hektara sadrže teniski teren u punoj veličini, terasu za zabavljanje, prostor za sunčanje i konjičke objekte kao što su štala i ring za jahanje.

Ista tema raskoši i zabave se nastavlja unutar rezidencije. Ulazi se preko kamenog mosta koji vodi do spektakularne dvospratne kuće u kojoj se nalaze kamini, luksuzni lusteri i nekoliko luksuznih sadržaja kao što su vinski podrum, bar, soba za degustaciju, bioskop i naravno studio za snimanje. Kuća ima sedam spavaćih soba i devet kupatila, uključujući glavni apartman od 200 kvadratnih metara koji je skriven iza police za knjige.

Prodaja je usledila nakon što se Drejk preselio ranije ove godine, izdvajajući neverovatnih 75 miliona dolara za kuću od 2000 kvadratnih metara koja je ranije bila u vlasništvu engleske zvezde i muzičara Robija Vilijamsa.

Pogledajte više slika Yolo imanja u galeriji fotografija.