Drejk kupio veliki teksaški ranč za 15 miliona dolara

Muzička superzvezda Drejk već poseduje mega-vilu od 5000 kvadratnih metara smeštenu u bogatom kvartu u Torontu čija je izgradnja koštala desetine miliona dolara.

Da ne spominjemo višemilionsko imanje na Beverli Hilsu koje je kupio od pevača Robija Vilijamsa pre dve godine i koje trenutno prodaje za neverovatnih 88 miliona dolara. Ali kanadski reper jednostavno nije mogao da odoli da ne uzme još veće i osamljenije luksuzno odmaralište u teksaškom gradu Brenhamu, između Ostina i Hjustona.

Zapisi pokazuju da je Drejk dao 15 miliona dolara krajem oktobra za „The Inn u Dos Brisas“, prostor od 313 hektara sa glavnom kućom u mediteranskom stilu i nekoliko hacijenda. Tu je i konjički centar koji ima prostranu zatvorenu arenu, zajedno sa organskom farmom, staklenikom, sportskim terenom i restoranom sa vinskim podrumom od 7.000 boca.

Kupljeno od strane tehnološkog mogula iz Hjustona Daga Boša i njegove supruge Dženifer 2000. godine kao porodično utočište, a zatim pretvoreno u odmaralište 2004. godine, veoma lepo imanje zatvorilo je svoja vrata 2022. zbog gubitaka vezanih za COVID pandemiju.  

Glavni dom se može pohvaliti dnevnim boravkom opremljenim barom, trpezarijom pored kamina i velikim bazenom i spa centrom okruženim prostranom terasom za sunčanje. Pet hacijendi su veličine od 80 kvadratnih metara i uključuju sadržaje poput kamenih kamina, čajnih kuhinja, luksuznih kupatila i privatnih bazena. Kola za golf su lako dostupna za istraživanje slikovitih terena, koji su prekriveni drvećem pekana i divljim cvećem i u kojima se nalaze ružičnjak, tri ribnjaka za pecanje i Peach Creek.

Nije poznato da li Drejk planira da odmaralište pretvori u luksuzno mesto za svoj novi biznis ili ga koristi kao vrhunsko seosko imanje za odmaranje i opuštanje.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience