Dom Leonarda Dikapria u Los Anđelesu može biti vaš za 5,75 miliona dolara

Jedna od nekretnina Leonarda Dikapria u Los Felizu upravo je izašla na tržište za 5,75 miliona dolara. Glumac je istorijsko imanje kupio od muzičara Mobija pre oko tri godine; međutim, to nije jedini njegov dom u ovom naselju ispunjenom palmama. Leonardo je takođe bio na naslovnicama u maju kada je kupio kuću od zvezde „Modern Family“, Džesi Tajler Fergusona, takođe u Los Felizu.

Oskarovac, glumac, koji je najpoznatiji po ulogama u „Titaniku“ i „Bilo jednom u ... Holivudu“ takođe poseduje jednu od najboljih svetskih kuća na samo 45 minuta od Malibua. Vilu je kupio za 23 miliona dolara 2016. godine.

Ovde u Los Felizu, njegovo utočište inspirisano Engleskom slavi evropski arhitektonski dizajn kroz svoja suštinska francuska vrata, ukrašen kamin i visoke plafone. Čitavih 460 kvadratnih metara kuće prikazuje koktel tradicionalizma sa modernim trendovima u dizajnu enterijera, uključujući minimalistički stambeni prostor koji je inspirisan skandinavskim stilom. Paletu boja u nijansi slonovače prvobitno je odabrao Mobi, koji je odgovoran za renoviranje kuće.

Osim u stambenog odeljku, tradicionalna šema nastavlja se u kuhinjskom prostoru koji kombinuje mermerne tonove sa suptilnim drvenim nijansama natopljenim sunčevim zracima Zapadne obale.

Pored svojih pet spavaćih soba, glavna spavaća soba odaje počast luksuzu kroz svoju elegantnu bež šemu boja i elegantne drvene obloge koje čine da izgleda kao luksuzni hotelski apartman.

Vila ima osam kupatila u kojima dominira kombinacija drveta i mermera, koristeći lepotu biljaka kako bi se organska lepota Los Feliza unela u njegova četiri zida.

Sjajna estetika nastavlja se u bujnom kraljevstvu izvan enterijera. Ovde se pored velikog bazena nalazi trpezarijski set, krunisan zelenim nijansama okolnih palmi. Okolni zidovi i zelene žive ograde takođe nude terapeutsku privatnost od vreve Grada anđela.

Hilton & Hyland trenutno prodaje kuću poznatog glumca, po ceni od 5,75 miliona dolara. U galeriji fotografija pogledajte kako izgleda dom zvezde!