Dom bejzbol igrača Erika Hosmera u Masačusetsu je na prodaju za 6,5 miliona dolara

Profesionalni igrač bejzbola Erik Hosmer iz Čikago Kabsa i njegova supruga Kejsi Mekdonald Hosmer koja je radila kao voditeljka na Fox News-u prodaju svoj dom u Masačusetsu.

Izgrađen 1930-ih i renoviran 2018. ovaj klasični dom od opeke nalazi se u srcu istorijskog okruga West Newton Hill. Kuća od 800 kvadratnih metara ima šest spavaćih soba i mnoštvo pogodnosti kao što su igraonica, teretana i vinski podrum. Postoje tri kamina i „Snow Globe Room“ koja je prostor tipa sunčane sobe sa zaobljenim prozorima od poda do plafona na svakoj strani.

Prekrasan foaje vodi do velike dnevne sunčane sobe sa pogledom na preidvno okruženje. Ugledna kancelarija sa kaminom i prilagođenim ugrađenim elementima vodi do trpezarije. Moderna kuhinja kuvara opremljena je prostranim ostrvom i prostorom za sedenje, dok se prostrana porodična soba graciozno graniči sa dizajnerskom kuhinjom.

Na drugom spratu se nalazi 5 spavaćih soba, uključujući luksuzni primarni apartman sa kupatilom nalik na spa i ogromnim garderoberom. Donji nivo uključuje vinski podrum, salu za fitnes i ostavu.

U galeriji pogledajte više fotografija ovog predivnog doma.

Luxury Experience