Ema Stoun prodaje šarmantnu vilu u španskom stilu

Ne samo da je Ema Stoun osvojila Zlatni globus za svoju ulogu u filmu „Poor Things“, već je glumica takođe odlučila da olakša svoj portfolio nekretnina u Los Anđelesu.

Zapisi pokazuju da je Ema Stoun, koja ima stalni boravak u teksaškom gradu Ostinu, postavila cenu od skoro 4 miliona dolara za relativno skroman, ali šarmantan dom u španskom stilu u Vestvudu.

Tražena cena je oko 1,7 miliona dolara iznad onoga što je glumica platila za nekretninu pre skoro pet godina, u proleće 2019, i to zato što je Ema Stoun opsežno renovirala vilu.

Kuhinja je proširena i dodata je jednosobna kuća za goste sa sopstvenom kuhinjom i dnevnim boravkom. Opisan kao dom iz 1920-ih „sa karakterom na svim pravim mestima“, vila ima četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila na nešto više od 320 kvadratnih metara živopisnog životnog prostora koji sadrži mnoge originalne detalje, uključujući drvo. U šarmantoj vili se posebno ističu plafoni sa gredama i široka lučna vrata.

Ulazni foaje sa zakrivljenim stepeništem sa gvozdenom ogradom spušta se do blistavo osvetljene dnevne sobe ukrašene kaminom, ugrađenim policama i francuskim vratima koja vode u rascvetani vrt.

Među ostalim istaknutim prostorijama je formalna trpezarija, dnevna soba koja se povezuje sa kuhinjom opremljenom ormarićima od potpuno belog drveta, glavna spavaća soba u kojoj se nalazi elegantno kupatilo opremljeno vintage kadom sa nogarama i odvojenim tušem.

Pored svog doma na prodaju u Vestvudu i svoje vile u Teksasu, Ema Stoun takođe ima moderan stan u Njujorku.

Luxury Experience