Dejvid Geta prodaje svoj penthaus u Majamiju

Ukoliko ste fan Dejvida Gete i imate pozamašnu ušteđevinu u kriptovalutama, evo prave prilike za vas…

Svetski poznati francuski di-džej spreman je da proda svoj penthaus u Majamiju u Setai Hotels & Residences South Beach, koji može biti vaš za 359 BTW ili 14 miliona dolara, prema današnjem kursu. Sastojeći se od tri spavaće sobe i isto toliko kupatila, sa dva master apartmana, luksuzni stan nalazi se na trideset sedmom spratu i meri oko 250 kvadratnih metara prostora. Geta je originalno kupio penthaus 2018.godine po ceni od 9.5 miliona dolara od njujorškog milijardera, Ričarda LeFraka.

Dizajniran od strane Pjera Lisonija, penthaus sadrži glomazne balkone sa svih strana koji nude nesmetani pogled na Atlantik i Majami Bič. Dodatno, nudi vam pristup ogromnom baru pored bazena, butiku i umetničkoj galeriji, privatni prevoz, tri bazena na plaži i njihovim ložama.

Ipak, ovo nije prva kripto prodaja slavnog di-džeja. U septembru, on je potpisao partnerstvo sa decentralizovanom platformom za virtuelnu realnost, Sensorium Galaxy kako bi svoje nastupe emitovao online, uz uplate uz pomoć kriptovaluta.