Čuvena vila Dolce&Gabbana na francuskoj rivijeri može biti vaša za 14,9 miliona evra

U srcu Kap Martina, veoma blizu Monaka, Vila Lola traži svog novog vlasnika...

Vila Domenika Dolčea i Stefana Gabane ima svoju priču. Dvojica modnih dizajnera i biznismena priredili su fantastične žurke sa desetinama poznatih gostiju na svom bazenu sa pogledom na Azurnu obalu. Vila se nalazi u srcu Kap Martina, na jednom od najboljih mesta u okolini, i ističe se po beloj fasadi i drvenim prozorima i kapcima.

Vila Lola – kako je zovu – nalazi se veoma blizu Monaka i dugo je bila mesto sjaja i glamura za bogatu elitu, šou zvezde i umetnike. Danas je pretvorena u lepo dizajniranu i udobnu porodičnu vilu.

Okružena bujnim vrtom ukupne površine oko 3.500 kvadratnih metara, vila se prostire na površini od 400 kvadratnih metara i ima prostrani dnevni boravak, pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom i velike terase. Prelazeći iz jedne prostorije u drugu, možemo zaključiti da je enterijer harmonično kombinovan, od dnevne sobe sa kaminom do elegantne trpezarije.

U prizemlju se nalazi prostor za opuštanje, ogroman dnevni boravak sa kaminom, trpezarija i dve moderne kuhinje, koje su povezane sa spoljnim terasama dok brojni prozori kuće pružaju pogled na bašte i more. Zvezda ovog imanja je natkrivena terasa, idealna za letnji period, i divan infinity bazen. Oko vile se nalazi veliki broj palmi i biljaka, kao i povrtnjak i vinogradi. Objekat takođe uključuje teretanu, teren za boćanje i samostalnu kuću koja je pogodna za smeštaj gostiju. Garaža za više automobila i soba za osoblje upotpunjuju ovaj divni dom.

Vila je zamišljena kao mesto opuštanja i zabave za Domenika i Stefana koji su voleli da kupuju u komšiluku, večeraju u čuvenom restoranu Le Pirate i uživaju u slobodnom vremenu pored svog bazena. Što se tiče cene? Vila može biti vaša za samo 14,9 miliona evra.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience