Čuvena kuća „Vuka sa Vol strita“ se prodaje za 10 miliona dolara

Kuća Vuka sa Vol strita, iz legendarnog filma Leonarda Dikaprija iz 2013. godine se pojavila na tržištu za 10 miliona dolara i savršena je za sve ljubitelje Džordana Belforta.

Bez obzira da li volite luksuzne žurke u vilama ili da manipulišete berzom, ovo neverovatno imanje na Long Ajlendu od pet jutara ima sve što je potrebno za dobar provod. Kuću je 2010. godine po narudžbini sagradio ljubitelj i odgajivač konja Ralf Bjankuli. Smeštena na samo 25 minuta od jednog od vodećih objekata u okrugu, trkačke staze Belmont, kuća ima 10 štala sa ringom za jahanje. 

Sama rezidencija se prostire na 1500 kvadratnih metara. Šest spavaćih soba i sedam kupatila su podeljeni na tri nivoa, sa terasama koje gledaju na travnjak, vodopade i bazen sa slanom vodom. U nivou podruma se nalazi soba sa hidromasažnom kadom, berbernica, bar od mahagonija, teretana, vinski podrum i soba za poker/pozorište.

Predivna vila je udaljena samo nekoliko minuta od priobalne zajednice Ojster Bej sa nizom prodavnica, restorana, parkova i marine. Na Zlatnoj obali Long Ajlenda, novi vlasnici će se družiti sa najelitnijim i najistaknutijim porodicama u ovoj oblasti.

Luxury Experience